péntek

ÚJ - ÚJ - ÚJ - Hogyan varrjunk párnát?

Többen jelezték, hogy nincs idejük  vagy lehetőségük a teljes lakástextiles tanfolyam végigjárására, ezért kitaláltam, hogy a tanfolyamot modulokra bontom. Ennek első állomása a Hogyan varrjunk párnát c. tanfolyam kezdőknek

Nem kell más, csak minimális kézügyesség, egy kis fantázia, a színek, textúrák, textilek szeretete, no meg egy varrós csaj, aki megmutatja, hogyan is fogj hozzá. 
A modul 5 óra,  1 alkalommal.

Amit az öt órában csinálni fogunk:
- Megismerkedtek a varrógéppel;
- Beszélgetünk, hogy milyen párna típusok vannak, s hogyan varrhatjuk meg őket; 
- Hogyan díszíthetjük a párnákat, s azt hogyan kell technikailag kivitelezni;
- Záródások - zip, gomb, szalag, stb.
- Viszek mintákat, valamint sok-sok képet, ami alapján kiválaszthatjátok, hogy melyik fajta párnát szeretnétek elkészíteni. Egyedi ötletek megvalósítására és megbeszélésre is lehetőség nyílik. 
- A kiválasztott kép alapján elkészítjük a terveket, számolunk, ellenőrzünk, szabunk és a párnát TI varrjátok meg, ez utóbbi lépést én már csak instruálom. 

Akinek van, az hozhatja a gépét, akinek nincs, annak én biztosítom. Ha most állsz varrógép vásárlása előtt, mindenképp kérdezz meg egy hozzáértőt - akár engem is felhívhatsz, szívesen adok tanácsot.
A tanfolyam díja 7000,- Ft, ami magában foglalja a párna megvarrásához szükséges textileket, hozzávalókat. Ha Te magad szeretnéd az anyagokat hozni, akkor 6000,- Ft az ár.

Fizetési feltételek: 
1500,- Ft-ot előlegként kérek fizetni, a jelentkezés után email-ben megadott bankszámlaszámra, vagy rózsaszín csekken. A fennmaradó összeget pedig az adott napon készpénzben. 

 Fontos: Ha az előleget befizetted, de mégsem kívánsz a kurzuson részt venni, az esetben az összeg nem jár vissza. 

Itt jelentkezhetsz a tanfolyamra:
klarissh@gmail.com email címen, vagy a következő telefonszámon érdeklődhetsz:
0620-383.4939

Vár szeretettel:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése